SKRIVET: 2011-11-30, kl 14:24:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vårgårda :)

God morgon!
nu var man i vårgårda o det känns riktigt bra faktiskt,
försöker få tag i soc idag med men inge svar, förstår inte vad felet är.. men känns bra ändå att ja är med Lilla familjen nu Alex diva o alicia.
kom fram kvart över sju igår o alex flink o emelie mötte mig vid stationen,
när vi kom hem till flink blev det bara massa massa mys =) leah o john var över en sväng oxå, trevligt trevligt.
sen somna alicia, o ja o alex låg som två ny kära o höll om varandra i flera timmar :)
men så var det med det :)
var på Bvc igår o det gick hur bra som hellst, trots att alicia var sjuk så gick det bättre än förväntat sa barnmorskan när det gäller hörsel testet. alicia klarade 3 av 4 o det 4e testet var barnmorskan nästan helt säker på att det berodde på förkylningen, så det testet gör vi om den 13e december!
alicia väger nu iaf 10320g o är 74 Lång! Mammas Stora Tjej =D
Världens stoltaste mamma är jag.. Våran ängel,
nu ska jag dricka te o alex en kopp kaffe sen ska ja dra ut dom på en promenix.
ha en fin dag!

SKRIVET: 2011-11-29, kl 11:39:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morning :)

Hejsan :)
Usch o fy vad jag är trött alltså! kom inte i säng först kl 3 i natt.
hann sova i fem min sen vaknar alicia reser sig upp i sängen o slår mot väggen ! haha ja fatta ingenting hon vägra sova iaf så hon drack massa vatten o fick en alvedon då hon var jätte varm, hon var gnällig i ca 10 min sen blev hon busig, så kl 4 gick vi o la oss igen, men prata me alex i natt så han sa att nu när vi kommer så får ja sova ut. underbart =) men men.. haha kom på en sak grymt kul var det. inatt när ja höll på o rensa kläder osv så hörde ja en smäll, springer o kollar vad det är . då är det min pappa som ramlat ur sängen o det han säger är men vad fan är det här nu då hahaha! ett gott skratt förlänger livet, o det fick vi oss inatt!
blev väckt av pappa o carina halv åtta då ja skulle ringa massa samtal osv, (samtal utan resultat)
dom svara inte, irriterande!!
alicia vakna inte först halv tio idag, skönt att hon får sova ut, vi tog ett mysigt varmt morgon bad o åt frukost o klädde på oss. sen blev hon jätte jätte trött igen o nu sover hon, det måste bero på att hon e sjuk, för så här mycket o länge sover hon inte annars.
klockan är nu halv tolv o jag äter risgrynsgröt :) ska snart sminka mig o fixa håret o dra till BVC med alicia<3
sen blir det träffa josse en sväng här på stan o röka en cigg o prata lite =)
klockan fyra blir det tåg till vårgårda.
nu måste ja snyta mig sååå J*vla förkyld.
ha en fin dag!

SKRIVET: 2011-11-29, kl 00:46:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nattii<3

sitter hos pappa o carina..
fick stanna här inatt o det känns  as bra faktiskt! ätit god mat osv,
packade nyss för "resan" till vårgårda imorn. jag kommer ringa soc imorn tala om hur läget är o hur det ser ut för mig o alicia, o att kommer stanna i vårgårda ett par dagar. men alicia får stanna kvar hos sin pappa tills allt ordnat sig, anser att hon har det bättre med honom på en fast pungt ist för att vara med mig o leta sov platser o inte ha ett tryggt hem .
nöjd med mitt beslut,, hoppas vi får lägenhet innan julafton iaf så hon kan få ha en riktigt mysig jul! trots allt hennes första jul. men nu över till annat köpte mig nya strumpor o trosor :P
har även idag vart o handla lite kläder till Alicia o alvedon + nässpray eftersom hon e lite sjuk.
hon blev piggare direkt nästan =) så medicinen funka bra.
o imorn blir det som sagt BVC kvart över ett o sen tar jag tåget kl 15:59 så är framme i vårgårda kl 19:15
perfekt tid. tog sista minuten så det kosta bara 221 kr
börjar känna mig lugn i hela kroppen nu, det har vart en dag fullt av stress o besvikelse.
men allt kommer lösa sig det är en sak jag vet !
kommer inte ge upp nu, ska kämpa o lösa detta,
ska röka natt ciggen o borsta tänderna nu sen lägga mig breve min prinsessa o sova:)
Natti Natt <3

SKRIVET: 2011-11-28, kl 16:31:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemlös...

vad säger man..med står här med en väska o min bebis..
soc svarar mig inte, det har gått flera månader nu! fick packa väskan hos syster idag då hon var tvungen att lämna nyckeln för att hon inte ville ha kontraktet av olika anledningar.
vi går ner på stan hon lämnar barnen till deras pappa, sen sa hon nu ska ja till hanna. hm okej ?`kan inte ja få följa med en stund, nej hon ville att ja skulle komma själv, ja sa bara fuck you o gick, nu står man här.. sitter hos pappa o carina en liten stund .. ringde min mamma som har en 4a o som sa att om det krisar sig o soc tar tid med ny lägenhet eller om dom stänger av elen . så kan du alltid komma till mig. ja ringer.. till svar får ja ne det går inte är hundvakt hela dagarna ( till en hund som alicia träffat flera gånger) jag frågade om ja fick vara i hennes killes lägenhet eftersom att han aldrig är där o ofta sover hos henne, men nej det gick inte han vill inte ha någon där!
vad gör man ? :/ orkar inte alltså ... dom som lovade o sa vi ställer alltid upp högg mig i ryggen på två sekunder.
jag lämnar nu stan . det blir bäst så..
är så ledsen o besviken så det finns inte ord. har inget o säga er mer.. be mig aldrig om hjälp igen aldrig!!
ni /du försvann ur mitt liv nu..
o jag kan inte mer än tacka för hjälpen..
tar tåget till vårgårda imorn .. försöka fixa sov plats under natten. i värsta fall får jag köpa värme ljus o gå till vår lägenhet som inte har el lr nått..!
vi hörs!

SKRIVET: 2011-11-28, kl 12:40:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

depp..?

Satt o fundera.. jag hamnade i depp i en lång period nu för inte så länge sen, tror den börja i september o slutade nu i november. två månader med ständig ångest. natt som dag, hade hjärn spöken o tankarna snurra var stressad o mådde helt enkellt skit, innombords! på utsidan såg det ut som ja mådde bra, det var bara vissa dom närmaste som visste hur jag egentligen mådde! o tex pappa osv såg inte "livsglädjen" längre. den ja brukar ha.
vad berodde detta på ? jag vet faktiskt inte.. blandade saker plus min stress inombords, alex flytta ja satt i en lägenhet som var alex o hyrorna betalades inte, ja försökte vara en bra mamma ändå, o jag lyckades!
jag sa till mig själv att vad du en gör så visa det inte för alicia.. var glad prata som du brukar. ja var så rädd att hon skulle känna av hur jag mådde, ofta när hon somnat bröt ja ihop. låg o grät som ett litet barn medans jag såg henne.. sa förlåt till henne många gånger, för att jag inte kunde ge henne allt ja ville (inte saker o så) men ett tryggt hem en positiv o glad mamma som hade ork till att ge henne all den tid hon behövde, ja började dra ut o festa minst en gång varannan vecka. då alex eller morfar eller gudmor hade henne! det var fel jag vet.. o hade jag kunnat ändra på något så hade jag gjort det, två månader till "spillo" ursch spyr av bara tanken.
som tur är har det vänt jag sökte hjälp pratade med psykolog o läkare!.. nu -->> jag känner mig starkare, jag älskar varge sekund trotts att jag är sjuk, alicia sover brevid mig varge natt o jag håller om henne tills jag somnar, jag har druckigt 4-5 öl på en månad o det var ett par helger sen, jag känner inget sug ( inte för att ja är alkis) men ja mår illa av tanken ut på krogen osv., syster fråga häromdagen om vi kanske skulle ut i helgen som kommer, o jag sa nej, känner inte för det. sitter hellre hemma o kollar film o umgås med min dotter o äter gott. jag mår bra nu. o jag är så himla glad över det. fick mediciner för en månad sen för min panik ångest, o jag använde dom 1-2 veckor o nu ligger dom bara här, tänker inte ens tanken på att ta en, även om ja "måste" enligt läkaren , eftersom att det kan vända på två sek så är jag depp igen, men jag tror inte på det där! det handlar om vilja o styrka o reda ut det, tex varför mår jag dåligt? jo pga detta o detta. finns det något som kan få dig att må bättre ? ja detta o detta! förstår ni ? man måste reda ut det. o det va precis vad jag gjorde! Jag Mår BRA nu! självklart jobbigt att sitta inneboende hos min syster i väntan på ett nytt hem osv, men jag fixar det! de vet ja, allt kommer bli bra! det är redan på god väg<3 Älskar Min Alicia såå otroligt Mycket.. o jag kommer aldrig släppa henne! mamma ska fixa allt, det kommer bli bra! =)

SKRIVET: 2011-11-28, kl 10:25:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

God Morgon Måndag !

God morgon!
sjuk fortfarande.. o alicia med förkylda o hosta,
imorn blir det BVC kvart över 1 ska vi vara där. dom ska kolla hörseln osv, pratade med barnmorskan idag ang att alicia fick massa slem i halsen igår så hon inte kunde andas! fick vända henne typ upp o ner så att hon spydde upp allt, läskigt,
iaf berättade detta för BVC och hon sa att jag ska ge alicia varma drycker så som ljummet vatten. te. varmsaft. eller varm baby dryck. så nu när jag skrivit klart här får hon lite te på flaska! mammas hjärta!
idag blir det antagligen att flytta hem till mamma så länge ( ingen el i "alex" lägenhet)
för ja o min syster går bara varandra på nerverna, det funkar inte längre. bara en tidsfråga tills vi ryker ihop på riktigt!
trött på att höra alla "fel" man gör hela tiden..
så nu är det bra.
alex kommer kanske nu i veckan oxå det beror på! han måste ordna med soc o ¨så först så att han får pengar.
men men var nyss ute o köpte cigg grymt bra väder idag solen skiner o himlen är ljus blå! kyligt bara.
tänkte ta en promenix sen på stan snart o kolla lite .. inte köpa något men så man har något att göra, helt slut i huvudet av att sitta här o höra tre ungar turas om med att skrika..
alicias 3e tand håller på o visar sig mer o mer nu =) sött<3 bara en tidsfråga tills hon går. hon står ju helt själv o håller sig bara med en hand!
nu ska jag dricka upp min kopp te o röka en cigg!
skriver nog ett inlägg till senare idag.
Hoppas ni får en fin Måndag!!

SKRIVET: 2011-11-27, kl 11:34:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

snart jul!

Tråkiiigt har jag... sprungit efter mio som sprutar rengöringsmedel på alicia o eddin.. trött ja blir han gör det varge dag, vi gömmer det i skåp o överallt men han hittar det alltid ändå, det är ju skit farligt om dom skulle få in det i ögonen! försökt förklara det tusen gånger men det verkar inte han bry sig om.. snart väcka Bea (syster) så får hon kliva upp o ta sina busungar så att ja o alicia kan vila.. alicia är oxå lite dålig men bara lite förkyld o lite hosta så inget allvarligt. skönt det. ¨
tänkte på en sak.. barnmorskan o alla säger att när man ammar så har dom jätte bra immun försvar osv..
o grejen är att ja sluta amma när aicia var 3 veckor för att ja fick sår osv, o hon har aldrig vart riktigt sjuk (peppar peppar ta i trä) tror hon vart lite förkyld två gånger men aldrig så förkyld så att hon fått feber osv.
sjukt.. tror det där kanske är lite överdrivet att dom får jätte dåligt immun försvar när man inte ammar..
men men nu e klockan snart tolv! underbart alicia la ja nyss så hon fick vila en stund, hon blir på jätte dåligt humör annars,
kom även o tänka på det här med att det e första advent, hade ja haft el i "alex" lägenhet hade det vart jul pynt osv men nu står lägenheten typ nerpackad utan el i väntan på att ja ska få en ny lägenhet, soc sa att det skulle gå fort men ja tycker det tar sin tid ändå, hur ser min december månad ut ? bo hos min syster ? hade velat ha en lägenhet nu så att ja kunde få det fint till julafton .. trots allt alicias första jul! hoppas hoppas vi (ja o alicia) hinner få vårt innan dess.. skulle nog deppa ihop annars! vill ha en riktig jul för en gångs skull.. får väl tända ett vanligt värme ljus här hemma hos syster idag för "första advent"
nu måste ja rusa mio jagar eddin med skur moppen!!!! åh barn barn barn.... älskar dom ändå men nästa vecka blir det skaffa p-piller för min del Haha! inga mer barn för min del! det räcker med min fina sessa<3

SKRIVET: 2011-11-27, kl 09:32:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

söndag 1 advent...

God morgon!
klockan är nu snart halv tio, o jag har vart uppe sen tjugo över sju..
o denna morgon är värre än den igår, riktigt ont i halsen frossa osv, tog mig ett varmt bad o en varm kopp te, det var behövligt. min syster är oxå sjuk o bad om att få sova ut idag. så här ligger ja i soffan o alla tre barnen är vakna! känns som jag ska svimma helt slut i hela kroppen.. tänkt väcka syster runt tolv för att byta "pass" då jag behöver vila ut jag med,
tiden går långsamt en minut känns som en timme. o vädret = regn
typiskt söndagar segt o tråkigt.
hade fått sms av alex vid 5 tiden imorse, han/dom drack igår så antagligen därför han va vaken,
blev lite orolig då han hade skrivit ring, o när han insåg att jag inte svara så skrev han (älskar dig du är mitt liv baby<3) mådde han dåligt o behövde prata? vem vet..
surt att jag sov i så fall då ja vill finnas om det är något! men han hör av sig sen när han vaknar så får ja kolla vad det var eller om han bara kände för att prata lite,
idag ska ja försöka ta mig hem till min bror o ta en fika o hämta pengar! måste bara vila ut först,
Hoppas ni får en bra första advent..
ps: Älskar min underbara dotter! Alicia Engel Lewina<3

SKRIVET: 2011-11-26, kl 21:26:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3

Ligger här i soffan hemma hos syster! hon är iväg o jobbar ikväll igen :) så har haft tre barn från 6 ikväll. det har gått bra dom sover sött nu alla tre. o det ska jag med göra snart, vakna i morse o var sjuk, kände mig dålig inatt redan hoppades på att det var något tillfälligt, men det slog ut på bara några timmar!
har kall svettats hela dagen, känt mig tung i hela kroppen ont i halsen o hosta (stackars mig)
orkar inte skriva mer faktiskt helt yr.. men haft en bra dag iaf " skriver mer i morgon.. Natti <3

SKRIVET: 2011-11-26, kl 02:10:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Alicia 8 månader!

Ojoj.. inser nu att det var ett halvår sen jag skrev blogg!
illa illa.
livet rullar på ändå det är gött det. Alicia är nu 8 månader hon har fått tänder och kryper för fullt, ställer sig upp mot precis allt som går att stödja sig mot! (stolt mamma) det är så häftigt att se henne utveklas så mycket som hon gör/gjort, är nog världens lyckligaste mamma just nu, jag bara älskar varenda sekund med henne jag vill nu när hon sover väcka henne o tala om hur mycket ja älskar henne, o hålla om henne i all evighet! men det kan ja ju inte göra hon behöver sin sömn hehe..
just nu bor jag med min syster tillfälligt o det funkar rätt bra. förutom att vi typ inte alltid kommer överens o speciellt inte på morgonen :) !
anledningen till att ja e här just nu är för att alex flyttade till vårgårda o vi bodde ju i hans lägenhet här i eskilstuna.. han trivdes inte här över huvud taget och sket i allt som hände med lägenheten! o nu sitter jag här. får lägenhet när som hellst soc letar för fullt. kan inte bo i "alex" lägenhet längre elen är avstängd o kallt som f*n är det.
det kommer ordna sig så länge alicia mår bra så är jag glad! hoppas hoppas nu att det går så fort som dom säger att det kommer göra till en ny lägenhet. vill ju kunna ha mitt eget hem o inreda i till julafton osv!

men men.. nu sitter jag här i årby o har vart tre barns "mamma" hela kvällen haha! min syster har fått jobb nu så hon jobbar i helgen från 7 till 2 på natten, o eftersom att det är mosters älsklings killar så klart ja ställer upp.. en sak är säker iaf , ja e nästan hundra på att ja håller mig till ett barn hahaha.. fy vilket ös det blir med en bebis på 8 månader (alicia) o en på ett (eddin) o en på snart 4 (mio) dom alla tre har massa energi som dom vill få ut o jag kan ju säga att det blir mycket städa o springa runt o jaga för min del, men barn är barn =D och det återstår en kväll som tre barns "mamma" imorn oxå så nu måste jag sova! Ha en fin fredag kväll/natt !