SKRIVET: 2011-12-17, kl 02:54:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

ursch på "er"

Förbannat trött på "folk" eller rättare sagt "vänner" !
idioter fan nästan alla av dom,
det passar när det passar dom. men nu blev det bra med det, orkar inte lägga energi mer.
när man behöver hjälp finns dom ca en minut, medans ja själv försöker stötta hela vägen ut,
vet inte vart ja vill bo ens, kanske flytta till en stad där ja inte känner någon! o börja om på nytt.
i vårgårda är dom flesta vidriga idioter dom flesta så dom som vet att dom inte är det behöver inte komma med något sen typ som (är jag det) o samma gäller eskilstuna,
ja menar vilken människa som hellst kan väl snacka "skit" ibland, men tar man ansvar för det o står för det man gjort o sagt, o INTE ljuger ihop egna historier. så ser ja detta som mer naturligt.. men att så kallde "vänner" säger så mkt skit o hittar på sina egna historier finns fan inte i min värld. samma gäller alicias "släkt" farmor .. hon har ingen sådan längre, ringer man soc med falska uppgifter o försöker "sätta dit" o då försöka få dom att ta mitt barn eller vad fan haggan är ute efter på saker som inte stämmer så har man satt sig själv i sin egen sitts, vidrigt! men dom kommer aldrig ta henne,. tar hand om mitt barn som en mamma ska göra o det säger ÄVEN soc ! åh jag älskar alicia sååå mkt men ändå ringer ja soc om o om igen för att jag är arg. o vill "straffa" o ja vet allt om precis allt, shiit alltså . spyr av ditt fula spel.
samma gäller ni andra!! hugger än i ryggen om o om igen. men jag hoppas med glädje att samma sak händer dig/er ! Kom ALDRIG o försök få mig att förlåta eller något sånt, ni vet vilka ni är. o ärligt så är ni totalt värdelösa i mina ögon... Med detta vill ja säga ha ett bra liv! o nej ja kommer inte vara delaktig i det! ¨
ska nu tänka endast på mig själv o alicia. ska vara en riktig egoist! o tyck vad fan ni vill.
i dont care!
men men..
Natti sov gott ni andra, mååste sova nu . upp med min busunge tidigt. o försöka komma ut på en lång promenad! älskar dig alicia engel lewina, släpper aldrig din hand!

SKRIVET: 2011-12-11, kl 00:32:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

patetiskt ?

Hejhopp..
sent inlägg. men så blir det ibland, nu sitter jag här o muppar vid datan finns inte så mkt annat att göra kl tolv på natten! sen är man oxå med mupparna sebbe tai o alex bolin jocke jenni , (mupparna är inget illa menat, något ja kallar dom ja tycker om haha lr nått)

får se nu om ja åker hem på måndag, känns rätt tungt, "gömmer" mig hellre här känns det som,
idag har X X X X X X X som vanligt börjat tjata om massa skit,
att X ska ha tillbaka allt alicia fått, att X ska ringa soc o massa, ja sa det till X oxå att X liv går ut på att ringa soc o försöka få igång något, den människan älskar intriger, allt börja med att X mena på att soc kommer ta alicia, det vet X, för X kan soc utan o innan, haha skrattretande, jag har kontakt me soc osv, jag har alicia dagligen o hon mår bra hon får kärlek o allt hon behöver, jag är här just nu ja o soc vet om det, men med tanke på att ja är "hemlös" så enligt X så ska dom plocka alicia, dom har inga grunder för fem öre, jag sköter henne precis som en mamma ska göra, jag missbrukar inte o jag är inte en skada för varken mig själv eller alicia, vi är här i väntan på ny lägenhet! så vad e problemet, men nu ska då X ringa soc på måndag o "ställa till ett helvete" som X försökt med några gånger, ( men misslyckats) X är ingenting i mina ögon mer en ett spsykfall, ser inte upp till den människan för fem öre, o kommer aldrig göra det heller, så förbannat trött på skiten bara, o att "folk" står ut fattar ja inte, dom slickar X feta röv gång på gång.. skulle skämmas om ja var släkt med den människan,
Tycker att X kan se efter sina egna problem. för dom är rätt många ska jag säga,,
Kanske börja med att Kämpa för att få behålla sitt Eget barn, då X förlorat alla andra.
men men nu var denna saga slut, ska ta mig ett bloss ett bad med alex borsta tänderna o sova,
kom oxå på innan att om 8 dagar e alicia redan 9 månader! Mammas Älskling, Natti

SKRIVET: 2011-12-05, kl 23:10:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

snö :)

Heej .. såå skönt med snö!
jag älskar det.. nu skulle ja bara velat ha mina vinter skor (som e i eskilstuna) och min varma jacka"
här i vårgårda händer det inte så mkt,  bea var här på en kopp te innan o tjöta lite :) det va trevligt ..
sen har jag lagat mat .. ost snitzel med pommes o sås, grymt gott.
så ja alex bolin o flinkan hade en liten "familje middag" haha..
va på sjukan här om dagen med alicia , ambulansen fick hämta oss mitt i natten då hon tappa andan flera gånger, men det va ingen lunginflamation o inget rs virus, som tur var så var det bara en vanlig förkylning, men hon fick andas in adrenalin så luftvägarna skulle öppnas,
vi kom hem 10 på morgonen, så sjukhus resan slutade bra. men men
annars händer det väl inte så mkt , ringt samtal idag o som vanligt utan resultat,
ja alicia o alex är fortfarande lite dåliga men vi överlever,
får se om det blir en hem resa för mig nu i veckan igen till eskilstuna, men då får alicia stanna här , för måste tömma precis allt i lägenheten där uppe.
nu får ni ha en trevlig kväll. ja ska snart mysa ner mig i soffan med hemma gjord milkshake! =)
Natti "

SKRIVET: 2011-12-04, kl 01:32:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hello--

sitter här hemma hos flinkan.. alicia sover o alla andra åkte iväg o festa.
blev en lugn lördag för min del iaf. massa mys med min trollunge<3
hon är fortfarande sjuk o jag med, ursch känns inte okej ^^
men hoppas på att vi båda blir friska snart.
pratade med soc i fredags, hon ringde tillslut!
och det hon säger är att det inte finns något ledigt nu, det "fanns" men den lägenheten blev uthyrd. fattar ingenting.. det är 20 dagar kvar till jul, till alicias första jul. inte en julgran inte en ljusstake? det är inte rätt.. tror inte ja kommer få en lägenhet innan julafton, blir ledsen bara jag tänker på det..
hatar detta.. känns som ett tomrum, jag har gjort så gott ja kunnat ringt o försökt fixa med flytt hjälp osv . så att inte mina möbler försvinner! men det kanske redan är försent, mitt "liv" (vårt hem) våran trygghet togs ifrån oss på 2 sekunder, känner ilska, ledsen o besviken..
Jag hade allt till mig o alicia, nu har jag inget!
Måste fixa detta.. ska inte ge upp  hoppet . allt kommer bli bra!
Men det tar sin tid....