SKRIVET: 2012-02-20, kl 08:53:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

God morgon..

En ny vecka påbörjad,
jag är så seeg så ja vet inte vad, kl är åtta o jag har vart uppe sen kvart i 7 för att börja tvätta kl 7, det va den enda tid som fanns, o alicia vakna en stund efter mig, så tog ja henne i famnen o tvätten o bar ner till tvättstugan. o nu sitter ja bara o väntar på att det ska bli klart!
idag blir det att åka till tuna-park (köpcentrum) o kolla lite =) har märkt att varenda månad köper ja nya saker o kläder till alicia, tänk om tio år om ja samlar på mig allt ? herregud vad grejer o kläder!
annars händer de nog inte så mycket, allt rullar på som det ska, o jag mår bra, denna vecka blir det att fixa solkort med :) 12gånger (En halvtimme per gång) för 400kr o man får färg efter bara en gång! så det känns underbart. nästa månad har ja tänkt beställa tid för att fixa i ordning tattueringen på låret med, kommer bli så fint till sommaren brun o fiin haha^^ nu ska jag fixa frukost till mig o alicia, o är egentligen alldeles för trött för att skriva här, skriver nog senare! Ha en bra dag <3


jag tar steget ut.. jag lämnar det jag älskar o kör sakta bort från allting som känns som du, jag tar steget ut... jag tar steget ut..     Adoo - Jag tar steget ut .Ft.Alibrorsh (Official Video)

SKRIVET: 2012-02-16, kl 23:53:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Heej! ;)

Nu var det länge sen ja skrev, har inte vart speciellt sugen på att "blogga" på mobilen, så ni för nöja er med ett inlägg lite då o då.
allt går hur bra som helst i livet nu, har fått ta över alex lägenhet här i eskilstuna, (då han bor i vårgårda)
så det känns jätte bra, har gjort det till mitt o alicias hem nu, hon har fått de största rummet o ja har fixat de jätte fint, himmel säng leksaker hyllor en mysig liten soffa osv, kan lägga ut bild någon dag.
åter till de andra, ååh ja älskar livet allt bara rullar på, skaffat träningskort för ett år så tränar MINST 3 gånger i veckan, o det är inte bara för att få tillbaka min fasta mage:P tycker de är väldigt skönt för psyket oxå, är lite som att gå till en "psykolog" man mår så bra när man går därifrån, aa ni fattar!
hur ser de annars ut ? jo fiint mitt hjärta är snart ett år helt galet ett år! så denna månad blir de planera kalas o köpa massa presenter, längtar!
som ni kanske vet så hade ja ingenstans att bo under ca två månader, då dom leta lägenhet till mig, dom kom alltså på iden med att ta över alex lägenhet efter två månader. o under dom två månaderna var de hårt orkade inte ta tag i saker, levde typ för dagen med alicia på mina axlar, har nog aldrig känt mig så hopplös. var detta de enda ja kunde ge min dotter? åka fram o tillbaka till vårgårda hela tiden, o spring hit o dit, som tur är mådde alicia aldrig dåligt av de mer än lite sömn problem pga att de va folk där o spela spel o grejer på nätterna, jag gjorde så mkt jag kunde, ja hade henne vid min sida o gav inte upp. hon höll mig uppe o fick mig att orka kämpa, o nej de kanske inte va ett "lämpligt" ställe men vad F?N skulle jag göra då? de kändes tomt o de va mitt sätt att fly från den ner packade lägenheten som va tvungen att tömmas osv, jag vet att ja gör allt för min dotter o ja kommer aldrig mer låta detta ske igen, aldrig, man måste falla för att ta sig upp, o nu sen jag fått lägenhet har ja inte satt min fot i vårgårda, o kommer inte göra det på ett bra tag heller, ursch o fy vissa "människor" där tål ja bara inte, det är några st o ja det har sina anledningar ;) men men nog om det, dom människorna rör mig inte ryggen i dagens läge, finns något som Kallas Karma ungefär som "så man bäddar får man ligga" !
men men. sökt dagis till alicia nu med :) så bara min tur att bestämma mig om vad ja vill utbilda mig till, har ju alla betyg för att komma in på den linje ja vill, alltså inte iv. känns bra, vill komma igång o skaffa jobb så fort som möjligt.. allt rullar iaf på som vanligt o jag är typ ensamstående, alex kommer o hälsar på en helg ibland o ja tycker det e viktigt att alicia o han träffas, har sagt minst en helg i månaden tycker ja han kan komma hit o vara med henne, så dom håller kontakten o skapar de riktiga pappa/dotter bandet, o nu kom ja o tänka på att soc va ju hemma hos mig nu för någon vecka sen, o prata osv, då ja fått anmälningar om massa skit saker som inte stämmer, men iaf hon kom hem till mig o alicia o vi satte oss ner o prata, ja förklara exakt allt vad ja o alicia gör på dagarna hennes sov o ät vanor .mm. sen fråga hon om hon fick prata me någon som ser mig vara mamma på dagarna, o då fick X prata med henne, o hon va helt ärlig på frågorna osv. de min soc antagligen var rädd för va att ja inte skulle ha de här bandet me alicia som en mamma har, men de har ja verkligen det är mitt hjärta vi pratar om o utan ett "hjärta" överlever man inte eller hur? dåså, min soc älskar alicia tror ja hehe hon påpekar alltid hur fin o söt hon e, o innan hon skulle gå kolla hon mig i ögonen o sa..
-du jeanette?
jag är inte orolig för fem öre att du inte tar hand om din dotter som en mamma ska göra. detta läggs ner fort ska du se, ta hand om er nu ,
ja blev varm i hela kroppen när jag hörde det, för ja vet att ja är en bra mamma till alicia, o jag behövde inte försöka "bevisa" det för att hon skulle tro på mig heller, jag erbjöd henne att skicka hem familjepedagoger när dom vill sa även att ja gärna lämnar blod prov o urin prov o blås prov när dom vill ,, ja har ingenting att dölja.
är faktiskt världens lyckligaste mamma! o ja är stolt över det ja åstadkommit, allting kommer lösas o bli bättre igen, o det stämde. lever verkligen på röda rosor just nu o det finns inget som kan bryta ner mig, ja pissar på människor som inte har något bra att säga så trött på alla falsk spel osv, ja klarar mig så bra utan det, om jag så ska vara själv för att slippa skiten så är jag det. .
men nu måste ja verkligen krypa ner breve min fina alicia o sova, vart uppe sen typ 6 imorse o imorn är det en lång dag, tvätta städa träna sola vara en pigg o glad mamma o liite till hehe,  ska helt enkelt ha en mysig helg med min dotter.. o det får ni med ha! skriver nog snart igen, 
 
ps:
Alicia,
du är allt för mig.. älskar verkligen dig,
älskar att se hur du utvecklas, o när du springer omkring o säger hej heej heej till alla haha såå söt.
nu har du 8 tänder o du går o springer, du kan säga hej mamma pappa buuu/boo titta mommo beediis = bebis o massa fler ord som ja inte riktigt lärt mig att förstå än haha men det går ju bra ändå.. :)
o alicia? Jag är VÄRLDENS stoltaste mamma o ångrar inte en sekund att ja fick dig! <3
Kommer aldrig låta något ont hända dig. kommer aldrig släppa din hand <3
alicia o mamma mot världen<3